Besteboilies 2013

Zondag 8 september 2013

Zondag 8 september 2013

Ik wil ff vissen want gisteren even een stukje gefietst en heb ergens de karpers zien dansen in een mooi slootje in de buurt!Zondagmorgen als me vrouw even gaat hardlopen pak ik me spullen en vertrek in de beginnende regenbui naar de stek toe.Zal er iemand zitten?Ik kan de stek al van een afstand zien en dat ziet er niet best uit er staat een auto SHIT! Ik rij nog een beetje rond maar het is in de buurt aardig druk met vissers..ik druip af naar huis waar helaas ook geen voetbal op tv is ivm het nederlands elftal dat afgelopen week gespeeld had…hmm balen.Ik besluit toch om tegen de klok van 18 uur weer terug te gaan om te kijken of er nog iemand zit? Gelukkig is dat niet het geval en ik pak me spullen snel uit want als ik achter me kijk de lucht in dan ziet dat er niet zo best uit het is pik zwart,onweersbuien lijken deze kant op te komen.Mijn hengels had ik thuis al helemaal klaar gemaakt dus ik kan bijna gelijk ingooien op de plek waar ik ze gisteren zag zwemmen.Zo de hengels liggen in het water en ik bel even me maat Krul om te vertellen dat ik zit te vissen bij hem om de hoek.Nog geen 5 minuten later is hij ook aanwezig aan de waterkant met een lekker flesje bier.Hij is al vaker komen kijken maar tot nu toe heeft hij nog nooit mij een vis zien vangen,logisch ik vang nooit wat hahah….En dan ineens een volle fluiter ..wat is dat dat is lang geleden!Ik pak me hengel op en jahoor er zit een karper aan!Ondertussen begint het steeds harder te regen en te stormen waarom nu op dit moment terwijl ik me eerste vis ga binnen halen??Krul staat me bij om de vis binnen te halen ,een prachtige niet al te grote karper heb ik eindelijk op de kant!! Wat ben ik blij en dat al na 20 minuten!! We proberen wat foto’s te maken maar de hel is echt uitgebroken buiten het dondert en het bliksemt !! Krul probeert wat foto’s te maken van de vis en mij maar dat is ook nog een vak apart zeker als je weinig vis vangt en  mee kunt oefenen.Maar ze staan erop en dat is het belangrijkste!!De spullen gooi ik aan de kant en we gaan snel schuilen in de auto nadat de vis is terug gezet.Het is nu 1930 en het zal niet meer beter worden met het weer maar dat maakt mij niet uit ik ben van de nul af dit jaar eindelijk!!!Tussen de buien door ruim ik me spullen op en vertrek rond 2030 drijfnat naar huis.Gevangen met de boilies van boilieshop Twente .