Besteboilies 2013

Weer proberen 19 april 2013

Weer proberen 19 april 2013

Gelukkig komt het steeds mooi uit met me werk om op vrijdag vrij te zijn en is moeders ook thuis voor me kleine toekomstige karper visser van 5 jaar Bram op te halen van school.

Elke keer ga ik weer met volle kracht opzoek naar een leuke stek. Deze keer was dat trouwens voor mij niet nodig want me vis maat Lek had al ergens een leuk stekje gespot volgens hem.

De locatie was zeer makkelijk te bereiken met de auto en het weer zal deze keer ook wat beter zijn dan de afgelopen weken dat is ook wel eens fijn. Aangekomen in de ochtend rond 6.30 was Lek al druk bezig met zijn spullen klaar te maken om de jacht te gaan openen op deze mooie locatie die ik al even had bekeken op wat websites op het internet. Er waren verschillende verhalen te lezen over dit water. We gaan het gewoon weer proberen!!

Helaas konden we nog geen gebruik maken van onze voerboten deze waren nog in reparatie en hoop ik snel terug te krijgen.

De pellen werden verdeeld en binnen een klein uurtje konden wij genieten van een lekker ochtend zonnetje in onze stoel en het wachten kon beginnen…..Mijn aas presentatie bestond uit een snowman en een gewone boilies aan de hair. Ook helaas deze keer bleef het rustig de uurtjes aan de waterkant. Zijn de vissen wel al een beetje actief? Lek ging even op onderzoek en spotte een stukje verderop een aardige dikke spiegel langs de waterkant.

Ik besloot omdat de sessie niet lang zal duren vandaag tot 13.15 uur het even met de pen te gaan proberen een uurtje.

Maar ook deze poging is niet gelukt helaas. Het bleef verder stil langs de kant. v We hopen dat we volgende keer weer wat meer geluk hebben!! Maar wat belangrijk was we hebben weer een leuke gezellig ochtend gehad met nog even wat bezoek van een maat van me en 2 mensen die ons de auto’s lieten verplaatsen omdat de slagboom dicht ging?? Die hadden we nooit gezien??

Helaas weer geen foto’s van mooie karpers misschien de volgende keer?