Besteboilies 2013

Vrijdag de 13 e sep 2013

Beste mensen ik had het een beetje druk laatste weken  en zo moest ik eigenlijk nog een verslagje schrijven van vrijdag de 13e .

Na de vangst vorige week keerde ik weer terug naar de stek om te kijken of we er in de ochtend nog een karper op de kant konden krijgen? De twee dagen ervoor een paar ballen gevoerd van Boilieshop Twente de spycy fish&krill  20mm en wat pellets.De spullen waren thuis allemaal al klaar gemaakt zodat ik zeer snel kon beginnen met karper vissen.De lijnen vaarde ik uit met de voerboot zodat ik precies op de plek kwam waar ik hem wilde hebben.Dat ging allemaal soepel nu even me camera instaleren want wie weet moet er een foto gemaakt worden en alleen is dat niet zo makkelijk.! Trouwens een mooi artikel te lezen op carpfeeling.com klik HIER om het artikel te zien.Zo alles staat klaar laat het karper vissen maar beginnen.Ik zit nauwelijks in me stoel of de eerste fluiter is een feit!Ik sta binnen enkele seconde met een kromme hengel in me hand en na wat wilde taferelen in het water komt er een mooie karper op de kant die nog wel een lange mooie toekomst tegoed heeft.Ik ben al lang blij dat ik weer wat heb gevangen en de groote van de vis maakt me niet zoveel uit als ik er maar van geniet en dat doe ik zeker!Na wat gekloot met de camera om een fototje te maken van de gup plaats ik de karper weer terug in het water en plaats mijn rigje weer op dezelfde positie.Tegen de klok van 9 uur komt Krul al even buurten hij heeft een vrije dag en was al vroeg uit de veren dus dacht laat ik eens even kijken hier om de hoek waar seend weer eens zit te vissen.Ik was blij dat hij er was want er kwam nog een karper op de kant en weer gevangen op de boilies van Boilieshop Twente . Na deze vangst besluit ik om op te ruimen om straks weer me kleine knul uit school te halen en te vertellen dat pappa weer 2 vissen heeft gevangen.

Toch blij dat ik weer even was geweest de stand tot nu toe is :

  • 3 karpers
  • 8 brasems
  • 2 forel
  • 1 zeelt