Dreambaits

Vitella Light Readymades boilies

Probeer nu de Vitella Light Readymades boilies

Tijdens de ontwikkeling van Vitella hebben we ons gericht op het leveren van een scala aan voedingsstoffen die de karpel nodig heeft en die hij zelf niet kan aanmaken, en die tijdens bepaalde periodes niet beschikbaar zijn in zijn leefomgeving of in het aanbod van andere aas dat deel uitmaakt van zijn dieet. Door toevoeging van een mix van essentiële vetzuren, een premix van gestabiliseerde vitaminen/mineralen, spoorelementen, anti-oxiderende stoffen en Aloë Vera brengen we iets nieuws en uniek in karper aas.

Deze ‘Light’ versie bevat alle essentiële ingrediënten van Vitella, maar bevat minder eiwitten en vetten, waardoor dit aas het hele jaar door inzetbaar is en ideaal is voor de opbouw van een voederstek.

Vitella heeft een snel verteerbare basis met veel vezels, stimulerende middelen en een mix van gefermenteerde ingrediënten. De smaak kan worden omschreven als een licht zurig/fruitig aroma met een romige toets en smaak. De Vitella Light is daardoor een echte allround aas dat overal inzetbaar is.

Vitella Light Readymades boilies

Verkrijgbaar in 20mm per 21 kg voor €99,-. Vissen met Vitella ‘Light’ kost dus €4,71 per kg.

Bezoek de website of pagina van Dreambaits voor meer informatie en producten .