Tijgernoten

Tijgernoten

De betekenis van tijgernoten in de huidige visindustrie mag niet over het hoofd worden gezien. Dit  geweldige aas  heeft  een hoog aantrekkingsniveau en zijn overvloedig aanwezig met natuurlijke oliën. Bij stijgende temperaturen worden de oliën van deze tijgernoten vrijgegeven, waardoor er in de zomer een verhoogd effect op karpers ontstaat. Tijdens het proces van het slijmen van tijgernoten worden er ook extra onderwaterattracties vrijgegeven. Door de juiste methode van koken, bereiden en verwerken van tijgernoten toe te passen, kan de slijmerigheid worden geïntensiveerd, waardoor hun effectiviteit nog verder wordt verbeterd.

Om de beste resultaten te behalen, weekt u de tijgernoten 24-48 uur onder in water na aankoop, zorg ervoor dat ze ondergedompeld blijven. Vermijd altijd het gebruik van rotte noten, voeg minimale extra’s toe en kook ze nooit te weinig. Als het gaat om het lokken van vis, kan bier of suiker worden toegevoegd voor extra aantrekkingskracht. Kook gedurende 40 minuten (voeg bier of suiker toe na de eerste 10 minuten) en laat een dag afkoelen in het kookwater voor het slijmfermentatieproces.

Voor kant-en-klare tijgernoten of verpakkingsmogelijkheden om zelf te bereiden, is het raadzaam om de website tijgernotenkopen.nl te bezoeken. Of u nu een visliefhebber of een visprofessional bent, het gebruik van tijgernoten is een gamechanger; een geheim wapen in de late zomer of vroege herfst voor een onverslaanbare viservaring.

 

Online tijgernoten bestellen

Bezoek de website eens van

Tijgernotenkopen.nl

Voor heerlijke kant en klare tijgernoten of om zelf klaar te maken.