Tijgernoten

Tijger Crunch Caramel Boilies

Tijger Crunch Caramel Boilies

De Tijger Crunch Caramel is een zoete boilie met een grove structuur. Deze bol is zowel geschikt voor instant- als lange voersessies. Onze tijgernoten worden na het koken gelijk vermalen en met de maximale dosering in deze bol gedraaid. Met de unieke bijpassende tijgernoot caramel flavour is deze boilie niet te weerstaan.

Waar de naam Tijger Crunch Caramel vandaan komt? De stukjes tijgernoot zorgen voor een heerlijk ”crunch” effect wanneer deze boilie gegeten wordt. Wanneer deze boilie wordt opengebroken zijn de stukken tijgernoot duidelijk te zien. Deze bol is geschikt voor elk type water. Zeker op betaalwateren waar niet met tijgernoten gevist mag worden een groot succes. Deze boilie blijft erg lang aan de hair zitten door juiste samenstelling van bestandsdelen. Kortom 100% verse producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.
Deze boilies kunnen perfect gecombineerd worden met andere boilies, partikels en pellets.

Specificaties
-Product: tijger crunch caramel boilies
-Inhoud: 2KG
-Verpakking: sealzak
-Kleur: bruin
-Smaak: tijgernoot caramel

Tijger Crunch Caramel Boilies

 

Algemene informatie
Wij zorgen ervoor dat onze producten altijd vers uit voorraad leverbaar zijn. Door de snelle levertijd die wij hanteren kun je binnen een fractie van een seconde naar de waterkant met verse producten.

Zijn er vragen over dit product?
Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.