Evolution Products

Sweet Fish Pineapple

Sweet Fish Pineapple

De Sweet Fish Pineapple zet je het beste in bij (korte) voercampagnes of op rivieren en kanalen. De boilie bevat ook ingredienten die goed oplossen waardoor je er ook instant mee kunt vissen. Maar vanwege de prima voedingswaarde is deze boilie ook geschikt voor de langere termijn. Deze boilie vormt een betere voedingsbron dan de koolhydraat boilies en met de beste pineapple flavour op de markt is dit een boilie die je erg veel vis op kan leveren.

  • Zoete vismeel boilie
  • Meerdere Wateroplosbare bestanddelen
  • Hoge attractiviteit / instant response
  • Bevat Boterzuur

Deze zoete vismeel Boilie bevat een hoop extra triggers. De smaakmaker in deze boilie is  een speciaal fruitpoeder en een wateroplosbaar melkpoeder die samen zorgen voor de specifieke smaak en hoge aantrekkingskracht. Karpers hebben vaak een voorkeur voor zoet of vis. Door deze beide te combineren in 1 boilie bereik je een grotere groep vissen. De heerlijke geur van ananas in combinatie met de andere flavours en triggers zorgen ervoor dat deze zoete vismeel boilie al van begin af aan in ons assortiment zit.

Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 29.57%
Netto Eiwit Benutting – 20.94%
Ruwe Celstof – 2.42%
Ruw Vet – 8.49%
Ruwe As – 5.44%

NL. Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen.  Samenstelling: Tarwe, Vismeel, Ei poeders, Maïs, Opfokmeel, Soja Getoast, Rijstmeel, Melkpoeder, Lijnzaad, Tarwekiemen, Zout, Gist. Toevoegingsmiddelen: Aroma’s, Zoetstof, Betaïne, Boterzuur, Vitamine C. Bevat door de EU toegestane conserveringsmiddelen. Niet voor menselijke consumptie. Alleen te gebruiken als recreatief Lokaas.

Bestel nu deze heerlijke boilie via de website