Evolution Products

Sub Zer0 Winter Boilie

Sub Zer0 Winter Boilie aktie pakket

Dit handige en voordelige winter boilie pakket bevat alles wat je nog nodig hebt om een winter karper te vangen,
 

  1. 2,5 kg Sub Zer0 Boilies 18 mm
  2. 1x 100 ml Baitspray Vit-Amino
  3. 1x 5 liter Crushed Boilies in hersluitbare emmer
  4. 1x 75 gr. Fluo Witte Sub Zer0 Pop Ups diameter naar keuze

Je wilt gaan karper vissen (en vangen) in de winter, dat vraagt om een goeie aanpak. Wij zaten maar te koukleumen in onze tent en de vissen lagen passief op grote diepte. Lekker niks doen en aan eten dachten ze al helemaal niet. Het werd al vroeg donker en de kachel draaide overuren. Net als wij trouwens om maar iets te vangen. We gingen bedenken wat we konden doen om de vis toch in actie te krijgen. Dus daar zaten we, in onze tent, in de sneeuw, bij de kachel met een pen een kladblokje. Onze eerste echte winter boilie moest aan een aantal voorwaarden gaan voldoen:

  • Laag in Vet en Eiwitten zodat je verzadiging kan voorkomen
  • Hoog percentage vezels zodat ze snel te verteren zijn
  • Bio Activatie d.m.v. bijgeleverde Enzymen zodat ze nog attractiever zijn
  • Attractief door vele smaakmakers zodat ze nog lekkerder zijn
  • Open structuur voor makkelijk uitlekken zodat ze beter gevonden worden

Weinig vangen in de winter 

In de winter vang je vaak niet zo veel. Ze liggen vrijwel stil en zwemmen nauwelijks nog. Hoe krijg je deze vissen toch op je aas zodat je ze kunt vangen? En als ze je aas gevonden hebben, hoe hou je ze dan aan het eten?  Deze boilie is voor de karper makkelijk te vinden door de uitlekkende lok- en smaakstoffen. De boilie wordt voor verteerd door de enzymen. Hierdoor worden aminozuren vrijgemaakt zodat de karper je boilie nog makkelijker vindt én verteerd. En we hebben ook nog de voedingswaarde zo laag mogelijk gehouden zodat ze er meer van kunnen eten voor ze verzadigd raken. Dus wil je een winter karper vangen? Kijk dan eens kritisch naar je aas.

Voor de finishing Touch wordt er bij de Sub zero een potje met enzymen bij geleverd. De Sub-Zer0 is verpakt per 2,5 kg en voorzien van 20 gram Enzymen ( 8 gram enzymen per kg boilies). Deze dienen maximaal 3 dagen (op kamertemperatuur) voor het vissen en/of voeren over de boilies gestrooid te worden. Zo wordt alvast het verteringsproces in start gezet waardoor je met een extreem goede, attractieve en verteerbare boilie verschijnt aan de waterkant. Wil je de boilies nog niet gebruiken en heb je wat over na je sessie, vries de boilies dan inclusief de enzymen in. Hierdoor worden de enzymen inactief, zodra ze opwarmen komen ze weer in actie.

De Sub Zer0 is een speciale readymade winter boilie en bestaat voor dik 40% uit vezelrijke ingrediënten. Deze boilie is het beste inzetbaar tot de watertemperatuur weer oploopt tot circa 14 graden.

Waarschuwing: Voer met mate! In de winter volstaat een handje vol boilies vaak al.

Via deze link kom je bij een artikel over deze boilie.

Aanvullend diervoeder voor in het wild levende vissen.
Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 22,68%
Ruwe Celstof – 2,18%
Ruw Vet – 6,58%
Ruwe As – 5,99%

Meer weten bezoek dan de website 

Sub Zer0 Winter Boilie
Sub Zer0 Winter Boilie

Winter boilie pakket