MTC Baits

Strawberry Big Fish

De heerlijke Strawberry Big Fish boilies

De Strawberry Big Fish boilie als je op zoek bent naar een voordelige vismeel boilie, en zeker niet de minste. Integendeel, de Strawberry Big Fish is zo’n klassieke combinatie die maar blijft vangen.

Sardine Olie

Uiteraard komt dit door het attractieve LT-Vismeel welke is verwerkt in deze boilie, alsmede de scheut eersteklas Sardine Olie. We hebben ook niet willekeurig een Strawberry Flavour gekozen, maar zijn uiterst selectief te werk gegaan. Onze uiteindelijke keuze is een op alcohol gebaseerde flavour en niet onbelangrijk dé beste aardbeiflavour verkrijgbaar. Dit heerlijke aroma knalt uit deze vismeelmix.

Shelf Life - Strawberry Big Fish

Booster

Ook is er de Bait Booster Range deze kan breed worden ingezet. Men kan het soaken gebruiken voor:

  • Boilies.
  • Pop-Ups.
  • Hookbaits.
  • Pellets.
  • Het aanmaken van Stick & Bag Mix.

Wafter

lle hookbaits zijn voorzien van ei-albumine zodat ze gegarandeerd aan de hair blijven en hebben een mechaniek welke de triggers gemakkelijk én lang laat ontsnappen.

De Wafter Range is speciaal ontwikkeld om geavanceerde rig-presentaties mogelijk te maken. Monteer een wafter op de hair en laat het gewicht van de haak zijn werk doen om de wafter in een uitgebalanceerde positie te krijgen. Wafters zijn lichter dan boilies – maar zwaarder dan pop-ups – en zinken op het gewicht van de haak of door het eigen gewicht.

Omdat wafters lichter van gewicht zijn dan gevoerde boilies laten deze zich sneller opzuigen, bij de geringste waterverplaatsing gaat de wafter al ‘onschuldig dansen’. Gedresseerde karpers die argwanend azen zuigen zo’n haakaasje (onbedoeld) sneller op en laten zich zo sneller haken. Zeer geschikt om in te zetten op de lastigste wateren waar een hoge vorm van dressuur aanwezig is. Door het gewicht van de haak op te heffen gaat de inhakingsefficiëntie van rigs met sprongen vooruit.

 

Bezoek onze website voor nog meer producten van Strawberry Big Fish .

 

MTC Baits

  • Beste prijs/kwaliteit
  • Maximale attractie
  • Uitvoerig getest

MTC Baits