THE DREAMCATCHER RGB Baits

RGB Baits
THE DREAMCATCHER RGB Baits

THE DREAMCATCHER RGB Baits

Deze Krill & Robin Red boilie is van echte wereldklasse, de naam Dreamcatcher is niet voor niets gekozen. Deze boilie is speciaal ontwikkeld door onze testvissers die geen genoegen nemen met minder dan alleen de beste en verste ingrediënten

Het hoogwaardige krillmeel in combinatie met Robin Red (Haiths), samen met een mooie hoge dosering predigested vismeel maken dat deze bol tot de topklasse behoord. Predigested vismeel is vismeel wat behandeld is met enzymen en is hierdoor voor het grootste gedeelte wateroplosbaar geworden. In combinatie met LT vismeel, Robin Red (Haiths) en krillmeel wasemt deze boilie bijzonder goed uit, wat de aantrekkingskracht heel hoog maakt.

Niets is aan het toeval overgelaten en ook de nodige attractors en sweeteners zijn niet vergeten, en zullen de vissen aanzetten tot azen. Deze hoogwaardige boilie die helemaal vol zit met de juiste voedingswaarde voor de karper zal er dus voor zorgen dat jij jou droom vis gaat vangen.

Onze Dreamcatcher is met name geschikt om mee te vissen tussen Maart en Oktober.

Bevat o.a extra ingrediënten zoals LT vismeel, predigested vismeel, Robin Red (Haiths), krillmeel, krillhydrolystaat, gemalen lijnzaad, raapzaad, betaine en aroma.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.