QenQ Baitproducts

QenQ Baitproducts snelle levering van verse kwaliteit Boilie Ingrediënten.

Boilie Ingrediënten, vers uit onze voorraad en snel geleverd door QenQ Baitproducts. 

  • Elke bestelling binnen Nederland boven de € 125,- wordt GRATIS verzonden.
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag  verzonden!
  •  Bestel je in het weekend dan heb je het dinsdag al in huis.

Gratis Tips&Tricks ontvangen? Met interessante en handige weetjes om nog beter aas te maken en daarnaast ook onze extra scherpe aanbiedingen via de mail ontvangen… Klik hier voor de link...

Wij streven er naar om alle producten altijd super vers te hebben. Liever wat kleinere verse voorraad dan groot en goedkoop inkopen wat vervolgens oud ligt te worden in de stellingen. Je kunt bij ons alles vinden voor je eigen boilie mix, kiezen voor 1 van onze top kwaliteit basis mixen of advies inwinnen wat voor jouw de beste keuze is om je droomvis te vangen.

Je kunt bij ons terecht voor zowel een kilo tijgernoten als voor een hoogwaardige boiliemix, alles is mogelijk. Staat het niet in de webshop, vraag er dan gerust naar via de mail of bel ons even.

Neem snel een kijkje in de webshop en laat je verrassen door de vele prachtige producten. Daarmee kun je ieder boilie recept maken en al je targets vangen.

Je kunt ook alle producten afhalen in Zuidwolde of gewoon eens rondkijken wat we allemaal hebben. Heb je vragen, bel dan met Paul op  06-15174763

Onze website