MTC Baits

Pop Up SupaTuna

Pop Up  Supa Tuna

Pop Up Supa Tuna
Pop Up Supa Tuna

Pop Up  Supa Tuna de in eigen huis geproduceerde Pop-Up range van MTC kan zich moeiteloos meten met het beste wat de markt te bieden heeft. Na jarenlang gepuzzel zijn we tot een pop-up gekomen die voldoet aan de door ons gestelde eisen:

– Een haast ‘oneindig’ drijfvermogen (vele dagen is geen probleem).
– Blijvend elastish. Keihard uitgedroogde pop-ups behoren voorgoed tot het verleden, evenals het uiterst irritante fenomeen van ‘kapot scheuren bij monteren’.
– Vormvast. Geen opgezwollen volgezogen pop-ups, die uitgebalanceerde rigs inefficiënt maken en ‘losschieters’ bewerkstelligen.
– Een mechaniek welke de triggers supersnel laat ontsnappen. De pop-up is instant attractief en dit vele uren lang.
– MTC pop-ups zijn absoluut niet nageflavourd zoals gebruikelijk bij 90% van alle commerciële pop-ups. De toegepaste flavours en liquids – tot wel 5-10x hoger gedoseerd dan normaal – zijn daadwerkelijk verwerkt in het pop-up deeg.

CONCLUSIE: Pop-Up met voldoende drijfvermogen voor dagen, elastisch, vormvast en met een mechaniek welke de triggers gemakkelijk en lang laat ontsnappen. Dezelfde additieven, liquids en flavours – doseringen van 5-10x hoger dan normaal – zijn toegepast als in de freezerbait versie. Uitermate geschikt voor een snowman presentatie. Voorzien van conservering.

Bezoek onze website voor het gehele overzicht!

www.mtcbaits.nl