Mijn karperdagen 2015

Nieuwe jaar is begonnen!

Nieuwe jaar is begonnen!

Terwijl de hagel met bakken uit de lucht kom zit ik thuis al een beetje te dromen van mooie karpers die hopelijk mijn landingsnet gaan bezichtigen dit jaar.Ik heb heb dit jaar pas 1 poging gedaan zonder succes helaas maar verwacht daar in de toekomst toch eens een mooie karper te gaan vangen en dat gaat me lukken ook! Eigenlijk had ik na de laatste keer gezegd tegen mezelf om er niet meer heen te gaan omdat je elke keer weer alles kwijt raakt doordat er van alles in het water gegooid word.Maar gelukkig hebben ze afgelopen week de zooi uit het water verwijderd en zijn er weer mogelijkheden. Er werden fietsen, bureaustoelen en meer uit het water gehaald… Dus ik ga het zeker snel weer eens proberen daar want ik weet ze zitten er!