Evolution Products

Nieuwe boilie

Nieuwe boilie

White Chocolate BoilieNieuwe boilie
 
De zoete White Chocolate boilie bestaat in totaal uit 26 verschillende bestanddelen. Een van de hoofd ingrediënten is ons oplosbare melkpoeder. Daarnaast gebruiken we 8 verschillende aroma’s en concentraten om tot een heerlijk geurend en smakend eind resultaat te komen. Enkele van deze aroma’s zijn room, banaan, vanille en natuurlijk cacao! De boilie bevat tevens boterzuur, wat een uitstekende trigger is gebleken. Met name op wateren waar deze stof niet eerder is gebruikt is het mogelijk om een flink deel van de populatie op de kant te krijgen. Ook hebben we onze nieuwe eetlust stimulator toegevoegd vanwege het simpele feit dat dit een enorme instant trigger is gebleken.

We hebben er voor gekozen om een plantaardige en Essential oil toe te voegen. Deze zorgen voor een mooie uitwaseming waarin alle smaken en geuren door de waterlagen worden verspreid. Daarnaast gebruiken we zoals altijd onze amino’s zoals bijvoorbeeld betaïne en lysine. Om het geheel af te maken is de Nieuwe boilie White Chocolate natuurlijk voorzien van een witte kleur!

De White Chocolate is een heerlijke chocolade boilie welke behoorlijk hoog in koolhydraten zit. Hierdoor is hij geschikt om het hele jaar mee te vissen maar, vooral in de zomer periode wanneer het water vol zit met natuurlijk voedsel is dit een boilie die er echt uit springt omdat hij afwijkt. Ook is de boilie vooral gericht op instant vissen of licht aanvoeren.

Samenstelling: Melkpoeder, Soja (getoast), Tarwe, Maïs, Ei producten, Dextrose, Tarwekiemen, Tarwezemelen, Zaden, Aroma’s (waaronder Cacao, Vanille, Room, Banaan), Dierlijk bijproduct, Oliën, Aminozuren, Kleurstof, Zoetstof, Butyric Acid.

 
 
Nieuwe Diameter

Momenteel gaan de laatste zakken 22 mm boilies de deur uit. We vervangen deze door 24 mm. Hierdoor kan het voorkomen dat je een zak 22 en / of 24 mm krijgt. We zullen dit aangeven bij de verzending. Mocht het een probleem zijn kun je het ons laten weten.

We hebben gekozen voor de overstap naar 24 mm boilies op verzoek van de kanaal en rivier vissers. Het mocht best een maatje groter! Dat hebben we nu dus ook gedaan. Ook voor de boiliedraai service is het nu dus mogelijk om deze grote boilie diameter te bestellen.