Besteboilies 2013

Nachie vissen 11 en 12 juli 2013

Nachie vissen 11 en 12 juli 2013

Deze keer ga ik weer eens een nachie vissen met me maat Lek,hij heeft een watertje bij hem in de buurt gevonden.Omdat Lek niet zo ver bij de stek vandaan woont is hij maandag begonnen met wat voor te voeren en dat doet hij de hele week.Met vol vertrouwen pak ik donderdag in de middag me spullen weer in en plaats alles weer netjes in de auto.Dat hele slepen met die spullen daar wordt je wel eens helelmaal leip van omdat ik steeds 3 trappen op en af moet en daar wordt je niet vroilijk van!! (tijd voor een huis met een schuur!)Na wat verplichtingen thuis kan ik om 1930 vertrekken naar de waterkant,waar ik hoop nu eindelijk eens wat te gaan vangen??Alle spulletjes netjes neergezet aan de waterkant en ben rond 2100 helmaal klaar om de vissen te mogen vangen!Ook Lek is iets later gekomen en is ook bijna klaar… Hij is ervan overtuigd dat we nu zeker een dikkuh vis gaan vangen!We openen met vol vertrouwen een heerlijk blikje bier en toasten op onze vangsten die gaan komen?Rond 2230 krijgen we bezoek helaas geen vis maar me maatje Bunker komt ff kijken en heeft ook nog een paar lekkere groene blikken meegenomen.We praten rustig door en tot onze verbazing is het alweer bijna 01.30 als me maat richting huis gaat.Ook ik besluit om onder me plu te duiken en in me slaapzak te verdwijnen.Lek brabbelt nog wat door en vertrekt later richting tent.Rond 6 uur ben ik wakker en besluit om eerst even me auto te gaan verplaatsen ivm betaald parkeren en dat telt aardig op zo een paar uurtjes vissen.ik zie een hoop aktivieiten op het water en twijvel of ik nu zal gaan verversen of nog even zal wachten? Ik had vannacht wel enkele piepjes gehad maar had vertrouwen dat de boilie er nog wel zeker aan zal zitten.Ook Lek is uit ze mand gerold en we besluiten om even alles te gaan verversen.Tot onze grote verbazing zijn al onze boilies verdwenen ??? Oorzaak kreefjes!! We balen enorm en beseffen dat we hier wel eens vannacht voor Jan met de korte achternaam hebben gezeten?We proberen het nog een paar uurtjes en besluiten in de middag rond 14 uur de kreeftenplas te verlaten. Alweer niks gevangen?Volgende keer beter Lek?

Ondertussen ben ik benieuwd hoeveel keren ik al gevist heb zonder resultaten?Ik ga de verslagen eens terug lezen en kom hier op terug!!

 

Groeten,

 

Remco , De volhouder wint?