Pop Up SupaTuna

Pop Up  Supa Tuna

Pop Up Supa Tuna
Pop Up Supa Tuna

Pop Up  Supa Tuna de in eigen huis geproduceerde Pop-Up range van MTC kan zich moeiteloos meten met het beste wat de markt te bieden heeft. Na jarenlang gepuzzel zijn we tot een pop-up gekomen die voldoet aan de door ons gestelde eisen:

– Een haast ‘oneindig’ drijfvermogen (vele dagen is geen probleem).
– Blijvend elastish. Keihard uitgedroogde pop-ups behoren voorgoed tot het verleden, evenals het uiterst irritante fenomeen van ‘kapot scheuren bij monteren’.
– Vormvast. Geen opgezwollen volgezogen pop-ups, die uitgebalanceerde rigs inefficiënt maken en ‘losschieters’ bewerkstelligen.
– Een mechaniek welke de triggers supersnel laat ontsnappen. De pop-up is instant attractief en dit vele uren lang.
– MTC pop-ups zijn absoluut niet nageflavourd zoals gebruikelijk bij 90% van alle commerciële pop-ups. De toegepaste flavours en liquids – tot wel 5-10x hoger gedoseerd dan normaal – zijn daadwerkelijk verwerkt in het pop-up deeg.

CONCLUSIE: Pop-Up met voldoende drijfvermogen voor dagen, elastisch, vormvast en met een mechaniek welke de triggers gemakkelijk en lang laat ontsnappen. Dezelfde additieven, liquids en flavours – doseringen van 5-10x hoger dan normaal – zijn toegepast als in de freezerbait versie. Uitermate geschikt voor een snowman presentatie. Voorzien van conservering.

Bezoek onze website voor het gehele overzicht!

www.mtcbaits.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.