Cipro Baits

Monstercrab XL

De Monstercrab XL boilies zijn zo veel meer dan een standaard vismeel- of crabbol.

Perfectie en doorontwikkeling tot het uiterste komen terug in de ingrediënten van deze Monstercrab bol.

Al vele jaren een succes op ieder type water.

Iedere Monstercrab boilie is al interessant en iedere karpervisser kent de kracht die uit deze superbol komt. 

 

Monstercrab XL boilies

De Monstercrab XL boilies zijn zo veel meer dan een standaard vismeel- of crabbol. Perfectie en doorontwikkeling tot het uiterste komen terug in de ingrediënten van deze Monstercrab bol. Al vele jaren een succes op ieder type water. Iedere Monstercrab boilie is al interessant en iedere karpervisser kent de kracht die uit deze superbol komt. Alleen kon dit nog verbeterd worden door Cipro met een hoog percentage Complete Fishmeal en de toevoeging van Keramine HD, een exclusieve (boost) stimulator met meer dan 8 Aminozuren. De (softe) flavour wasemt perfect uit en houdt dat zeker 8 uur vol!

Eigenschappen Monstercrab XL boilies

  • Jaargetijden in te zetten: Hele jaar
  • Kleuren boilies:  donkerrood
  • Hardheden boilies: Medium
  • Smaken en geuren: Kruidig / Vis,
  • Verkrijgbaar in: 15 – 20 mm boilies
  • Speciale ingrediënten: o.a. Lt Vismeel, Complete Fishmeal, Keramine HD, Mineralen,
    Gefermenteerde Visproteine en onze Monstercrab flavour (Uniek!)

Omschrijving ” Monstercrab XL boilie”

Uitgekiend, speciaal en door ontwikkeld. Dat geeft deze boilies wel een duidelijk kenmerk mee. Een hoog percentage met compleate fishmeal en een toevoeging van Lt vismeel en de echte Arctic Kingcrab (XL) meel maakt deze boilie sterk in zijn karakter. De Keramine HD zorgt voor nog meer aantrekkingskracht in combinatie met de flavour. De grovere structuur van deze boilies komt de uitwaseming van onze flavour ten goede. Als laatste is de smaak uniek en ook niet bitter zoals bij vele ander oplosmiddelen. De ultra fishy boost wordt verzorgt door de onze eigen Keramine HD een attractor als geen andere!. 

Doordat deze boilie precies voldoende binding heeft is er ruimte genoeg om de flavours te laten lekken. Deze fishy boilies hebben echt een uniek karakter. Zelfs op zwaar dressuurwater is The Kingcrab bol baanbrekend. De fishproteine, de Keramine en de Monstercrab flavour zorgen ervoor dat ook in koud water deze flavour vele malen beter werkt als bij welke andere merkboilie dan ook. Een uitgebalanceerde en niet stinkende visgeur maakt deze Cipro boilies uniek en weer net even anders.

Vis anders dan anderen! Dan boek je vanzelf succes!

 

Monstercrab boilies
Ook verkrijgbaar als Pop Up