Besteboilies 2013

Laatste keer karpervissen 2013

Laatste keer karpervissen 2013

Het einde is in zicht van 2013 een jaar met veel te weinig karpers voor de gemaakte uren langs de waterkant.

Nog 1 keer proberen dan in de maand December wie weet een winterkarper? Voor de tijd van het jaar is het allemaal goed te doen ,de zon schijnt en de tempratuur is nog ruim boven het vriespunt.Even een uurtje weg van huis waar ik ben begonnen met het verbouwen van de zolder.De hengeltjes klaargemaakt thuis en ik kan zo alles op de plek gooien waar ik ze wil hebben.Ik heb gekozen voor een watertje in de buurt waar ik misschien wel een kansje maak omdat ik daar mijn karpertjes heb gevangen afgelopen jaar en wie weet vandaag ook?Rond de klok van 12 uur kom ik aan en binnen 15 minuten zit ik alweer in me auto met het kacheltje aan,ik dacht dat het warmer was maar door de wind is het best wel fris.Na 1,5 uur geen reactie’s gehad te hebben besluit ik alles wat metertjes te verplaatsen maar ook daar heb ik geen succes.Ik had er ook niet veel van verwacht maar ben toch even 3 uurtjes wezen vissen wat me goed doet!

We sluiten het jaar af en ruimen alles netjes op en vertrek met lege handen naar huis om 16 uur.

Volgend jaar hoop ik op meer succes!