Mijn karperdagen 2014

Karpervissen met de pen 23 april 2014

Karpervissen met de pen 23 april 2014

Het moest er toch een keer van komen om eens mee te gaan doen aan de penvisdag van G.H.V . . Ik ben aardig onbekend met het pennen en heb me de laatste dagen een beetje verdiept hoe dit allemaal te werk gaat.Om toch even te proeven ga ik vandaag vast even kijken in het Wateringseveld  en ook om de omgeving te verkennen! Al snel had ik een leuk stukje onder een brug gevonden en deze voorzien van wat mais en hennep,ook op nog 4 andere plekjes had ik wat gevoerd.Het is eigenlijk best wel weer eens leuk om naar een pennetje te kijken en het is best spannend! Ik loop de stekken rustig af en vis overal ongeveer 25 minuten omdat ik vandaag niet zoveel tijd heb en weer snel naar huis moet.Helaas brengen deze stekken geen resultaat op en zie ik weinig levuh in het water?Ik pak na een kleine 2 uur me spullen weer in en ga wachten tot het zondag is want dan is de penvisdag en ik heb er een goed gevoel bij!

Pennen op karper