Mijn karperdagen 2014

Karpervissen eind 2014

Ze zijn voorbij de kerstdagen voor sommige mensen de leukste tijd van het jaar en voor de andere de ergste tijden van het jaar.Ik heb me prima vermaakt met de familie en genoten van deze dagen!! Maar ook aan deze tijd komt een eind en gaan we richting Oud en Nieuw waar ik altijd nog meer naar uit kijk! Helaas is het de laatste jaren lang niet meer zo leuk zoals vroeger toen we lekker kerstbomen gingen rauzen en de mooiste tijden beleefde.Maar daar die tijden zijn voorbij en momenteel gaan er andere dingen door me hoofd om nu toch eens een keer een winterkarper te vangen ? De laatste weken heb ik 4 keer gevist zonder resultaten.Vorige week verspeelde ik wel 2 vissen binnen een uur waar ik flink van baalde want het was al een tijd terug dat ik weer eens wat geluid uit me beetmelders had gehoord!