Mijn karperdagen 2014

Karpervissen 29 april 2014

Karpervissen 29 april 2014 Ik heb vandaag precies 1,5 uur de tijd om even te vissen dus zoek ik wat op hier in de buurt waar je altijd wel wat kan vangen als het meezit?Aangekomen zie ik dat ik pech heb en dat de plek bezet is! Ook zie ik een auto staan van de handhaving en hoop ik een beetje dat de mensen worden weg gestuurd omdat ze een tent hebben staan en dat daar niet is toegestaan!Ik volg het allemaal op een afstandje vanuit me auto en zie dat ineens alles word ingepakt.Ik besluit om even een rondje te rijden en na 10 minuten zie ik wat jongelui lopen met wat visspullen en vraag of ze daar zijn weggestuurd? Hun vertellen mij dat het verboden is om daar te vissen en dat ze gelijk moesten vertrekken?Ik had zo een idee dat ze er een pestzooi van hadden gemaakt en waren weggestuurd. Ik zei tegen de jongen ik heb jullie niet gezien en ik ga toch even een uurtje hengelen daar. Binnen 15 minuten lag alles weer netjes in het water op de plek waar hun waren weggestuurd.Een maat uit de buurt kwam even kijken en ik vertelde wat er gebeurd was en dat ik het een vreemd verhaal vond omdat ik hier al vaker ben gecontroleerd door politie en nooit gezeik heb gehoord.Plotseling zie ik dat me lijn helemaal strak staat en dat kan niet want ik vis met slappe lijnen dus zit er vis aan de haak!En jawel mijn beetmelder heeft me in de steek gelaten!! Gelukkig kan ik de kleine karper toch nog binnen halen en dat binnen 20 minuten!! We proberen het nog even daarna maar door de korte tijd die ik heb moet ik al bijna weg en kom ik volgende keer wel weer even terug.Toch wel leuk binnen zo korte tijd wat vangen!!