Mijn karperdagen 2014

Karpervissen 28 april 2014

Karpervissen 28 april 2014

Het is maandagmorgen en ik vertrek rond 6.45 uur richting een stek waar ik me dit jaar op wil gaan richten . Het is een mooi afgelegen stuk water waar ik mijn geluk ga bezoeken? Na een mooie wandeling zie ik op diversen plekken bellen die afkomstig zijn van een karper.Ik  zoek gelijk een mooi stukje waar ik hun kan bereiken.Omdat ik ook deze keer alles al thuis heb klaar gemaakt lig ik binnen enkele minuten al in het water.Ik waag het langs een grote boom die over het water heen hangt en de andere vaar ik uit met me boot op de plek waar de karper een aardig spoor met bellen achterlaat.Doordat ik het met me voerboot doe hoop ik de karper niet te laten schikken . Ik voeg een klein handje gemalen boilies toe en wat hennep met tijgernoten .Het is een prachtig gezicht om te volgen waar de karper zich allemaal heen verplaatst.In volle spanning wacht ik af en heb ik een goed resultaat deze ochtend dat ik kan vissen.Maar helaas lukt het me niet om de karper te vangen en is hij ook inmiddels uit mijn zicht verdwenen.Ik waag het erop om nog wat door te lopen en op zoek te gaan naar karpers die zich verraden door de luchtbellen. Helaas is dit niet het geval en aan het eind van de ochtend keer ik weer naar huis toe.Het was een heerlijk ochtendje wat ik zeker vaker ga doen,gewoon ff een paar uurtjes.