Besteboilies 2013

Karpervissen 26 april 2013

Karpervissen we gaan het weer proberen….

We zitten weer aan de waterkant deze zeer natte vrijdagmorgen.
Deze week heb ik besloten om de kade als doel te nemen voor vandaag.
Afgelopen dagen 2 keer per dag even wat boilies gevoerd in de ochtend en laat in de avond.
Met alle vertrouwen vertrok ik iets later dan normaal richting mijn object het was nog droog en de lucht was geheel donker van de regen het kon zo gaan plenzen.
Aangekomen bij de stek zag ik tot verbazing dat er een auto verkeerd stond geparkeerd op een kruis nabij me visstek,mijn plan was om mijn auto als schuilmiddel te gaan gebruiken vandaag!
Er was 1 mogelijkheid om er toch langs te komen en dat was horizontaal er langs te rijden met een paar centimeter van de kade en de auto ,iets teveel naar links en plons auto!
Het was gelukt en begon gelijk met me spullen op te zetten voordat het noodweer uitbarste.Binnen 15 minuten lag alles strak in het water en kon het feest gaan beginnen .
Een groot feest was het niet , ik zat in de auto en het leek wel of die doorzeefd werd met hagel en regen wat een weer eind april pfff.
Me Vismaat Lek was vandaag ook op pad maar ook bij hem was er nog weinig te melden.
De tijd vloog voorbij en moest rond de klok van 13 uur inpakken ook i.v.m. met mijn auto die ik moest verwijderen, het witte kruis was niet legaal en aangebracht door een bewoner van een boot.
De kans was groot dat ik straks helemaal stond ingesloten en een probleem zou hebben.
De spullen in de regen ingepakt en vertrokken met nog steeds de teller op 0 !
Ook bij Lek bleef het rustig.