Mijn karperdagen 2014

Karpervissen 2014 nachtsessie 17,18,19 April

Karpervissen 2014

We gaan beginnen aan een eerste nachtsessie van 2 nachten met Lek en Suuk en mezelf natuurlijk! Eindelijk is het zover de besproken datum is aangebroken en vol vertrouwen gaan we hier aan beginnen! We waren al wat dagen ervoor langs geweest om te kijken hoe alles erbij lag of er nog veranderingen waren bij dit mooie water.Na wat speurwerk en afspraken te hebben gemaakt wie waar zijn rig te water laat hebben we wat voor gevoerd om onze vrienden alvast wat te laten wennen aan deze heerlijke bollen van een bekende van deze website!Eindelijk is het donderdag 18 uur en kunnen Suuk en ik  vertrekken want onze vriend Lek moet vrijdag nog even aan de arbeid! Aangekomen op plaats bestemming zien wij tot onze verbazing daar er een tentje staat ! Ai dat is ff balen en we gaan even naar de persoon toe en vragen wat ze plannen zijn voor deze avond? Ik blijf een nachie  !! Ok dat is duidelijk en we besluiten een verderop plaats te nemen want de persoon vist gelukkig de andere kant op en hebben we daar geen last van! Het uitpakken kan beginnen in de regen die inmiddels is begonnen! Na 2 keer lopen zijn alle spullen op onze plaats aanwezig.Ik besluit om eerst even me tent op te zetten i.v.m de regen die steeds heftiger wordt om zo nog wat spullen droog te houden.Alles loopt als een trein en binnen  45 minuten staat alles en liggen mijn hengels in het water!Aan de andere kant loopt alles niet zo lekker , Suuk is een stok van ze tent kwijt! Hij besluit om naar huis te gaan en een andere tent te gaan halen.Ondertussen  ga ik lekker me tent in want het regent enorm buiten.Tegen de klok van 22 uur is Suuk er nog niet en is hij ook telefonisch niet te bereiken? Eindelijk om 22.30 uur is hij terug met een andere tent.Na wat gekloot in het donker en de regen kan hij ook beginnen met vissen.Om 00.30 ga ik lekker me slaapzak in en hopen dat ik snel gewekt word door me beetmelder.En tegen 1 uur gebeurd dat ook alleen niet bij ons maar bij  de buurman die verderop zit.Hij vangt een mooie spiegel van 19 pondjes en we maken wat foto’s voor hem. Ik vertrek weer richting tent met volle hoop dat het vannacht wel eens kan gaan gebeuren een mooie vis! Koek koek hoor ik buiten en ik kijk op me telefoon en zie dat het al bijna 9 uur is! AIAI we hebben niks gevangen vannacht en de andere buurman is al vertrokken.De rest van de dag blijft het ook stil en tegen de klok van 15 uur komt Lek met ze spullen aangelopen en hij neemt gelukkig ook de zon mee want de hele dag regent het al! Plotseling krijg ik wat geluid uit 1 van me beetmelders en die gaat over op een run. Als een gek spring ik uit me stoel en doe wat ik moet doen! BINGO er zit wat aan maar wat? De vis probeert er vandoor te gaan en ik geef hem wat lijn mee en daarna komt hij gelukkig onze kant opzwemmen. En toen ineens was het contact weg met de vis en kon ik alles binnen halen. Alles zat er nog goed op ! BALEN BALEN  . Alles weer terug geplaatst en hopen dat er meer vis op de stek zit die ik weer wat aanvoer met hennep en wat boilies. De rest van de dag en ook de nacht blijft het stil en vangen we helemaal niks en besluiten zaterdagmiddag terug te keren naar huis! Jammer maar de volgende keer beter !