Mijn karperdagen 2014

Karper vissen juni / juli 2014

Karper vissen juni / juli 2014

Ik heb al een tijdje niks meer geschreven maar zeker wel gevist!

Ik heb de afgelopen maanden een paar karpers mogen weten te landen in mijn landingsnet en natuurlijk wat bijvangsten.

Zo heb ik in Beuningen / Ewijk gevist en daar 1 mooie schub gevangen tijdens een weekje bij de Groene Heuvels .Ook ben ik diversen malen op pad met de pen geweest en heb daar ook nog een mooi karpertje mee gevangen.Maar de mooiste waren 3 weken geleden en afgelopen vrijdag tijdens een nacht en dag sessie. 3 Weken geleden was ik met een oude bekende van vroeger op pad geweest naar een mooi watertje waar ik mijn eerste spiegel ving! en afgelopen vrijdag nog een mooie schub van 13,5 Kg op de dag gevangen.

Tussenstand 2014

8 Schub

1 Spiegel

11 Brasems

1 Zeelt