Besteboilies 2013

Karper vissen 3 oktober 2013

Karper vissen 3 oktober 2013

Ik kon weer even vluchten deze ochtend om even nog een keer terug te keren naar de stek waar ik laatst wat karpers gevangen had.

2 Dagen voorgevoerd met een paar boilies van Elite Carp Baits om te kijken of dat ook een succes zou gaan worden.Zoals altijd als het kan thuis alles al klaar gemaakt zodat ik snel kon beginnen met het karperen.Het was een prachtige dag en hoopte toch zeker wel weer op een klein resultaat in een wat groter formaat karper.Ik zat rond 08oo uur helemaal klaar aan de kant en nog geen 15 minuten later was het al raak .Ik schoot uit me stoel om de hengel te pakken en mijn eerste vis  te drillen.Alles verliep perfect en ook kwam net de buurman Suuk even langs met een paar hengels die kon gelijk de vis scheppen..HAha eindelijk zie ik je een keer een vis vangen zei hij whahaa..Was een mooi visje en Suuk kon weer even een foto tje maken met ze telefoon van de karper..Ook dat is nog een kunst!! blijven oefenen whaa..Zo dat was een lekker begin en hoopte op meer maar dat bleef helaas uit wel ving Suuk ook nog binnen 30 minuten een leuk karpertje en zo hadden we toch beide wat gevangen en  vertrokken we weer richting huis om de kids op te halen en ff een potje fifa 2014 dat moet ook gebeuren!