Mijn karperdagen 2014

Het valt vies tegen !

Het valt vies tegen !

Nog een paar dagen en dan is het alweer pakjesavond en gaan we snel richting het nieuwe jaar.De maanden vliegen ineens voorbij en de vangsten zijn voor mezelf drastisch gedaald! De laatste 2 maanden heb ik toch wel een hoop uurtjes gemaakt zonder resultaten helaas. Het waren dan ook niet de makkelijkste watertjes waar ik gezeten heb maar ook op plaatsen waar andere wel wat vingen is het mij niet gelukt. Maar 1 ding is zeker ik mag niet klagen dit jaar met 16 karpers en een hoop bijvangsten ! Maar als ik denkbeeldig bereken hoeveel uur ik aan de waterkant heb gezeten had ik zeker meer verwacht!In het nieuwe jaar ga ik alles eens wat beter bijhouden,ouderwets met pen en papier . Wat ik ook moet gaan doen is me  tijd beter  besteden bij het zoeken van de karpers.Ik hoop dit jaar zeker nog wel een paar uurtjes te gaan maken als het mogelijk is en wie weet toch nog een winterkarper  te vangen?Ook me vismaat Lek heeft een super jaar gehad met 36 karpers een geweldig resultaat!