Categorieën
Evolution Products

DiaMix Krill, Schrimp & Trassi boilies

DiaMix Krill, Schrimp &Trassi: een zak met 5 kilo boilies in al onze diameters!

Voor de vissers die graag net even anders wil vissen dan iedereen , is de Diamix  voor jullie gemaakt.Een heerlijke grote zak met de originele echte Diamix Krill Boilie ! .

Door verschillende diameters in één zak te stoppen is het niet alleen makkelijker om te bestellen, maar is het ook nog eens goedkoper dan als je van elke diameter een zak wilt kopen.

Voor meer informatie over deze heerlijke Krill Mix bezoekt u onze website van Evolution Products

 

Evolution Products

 

Categorieën
Evolution Products

Evolution Products

Ze zijn weer helemaal terug met de lekkerste bolletjes Evolution Products !

Ze waren even afwezig maar terug met de heerlijke kwaliteit bolies voor onze visserij .

Bezoek onze website en kijk naar onze ruime mogelijkheden op het gebied van karper aas.

 

Evolution Products

 

Categorieën
Evolution Products

Sub Zer0 Winter Boilie

Sub Zer0 Winter Boilie aktie pakket

Dit handige en voordelige winter boilie pakket bevat alles wat je nog nodig hebt om een winter karper te vangen,
 

 1. 2,5 kg Sub Zer0 Boilies 18 mm
 2. 1x 100 ml Baitspray Vit-Amino
 3. 1x 5 liter Crushed Boilies in hersluitbare emmer
 4. 1x 75 gr. Fluo Witte Sub Zer0 Pop Ups diameter naar keuze

Je wilt gaan karper vissen (en vangen) in de winter, dat vraagt om een goeie aanpak. Wij zaten maar te koukleumen in onze tent en de vissen lagen passief op grote diepte. Lekker niks doen en aan eten dachten ze al helemaal niet. Het werd al vroeg donker en de kachel draaide overuren. Net als wij trouwens om maar iets te vangen. We gingen bedenken wat we konden doen om de vis toch in actie te krijgen. Dus daar zaten we, in onze tent, in de sneeuw, bij de kachel met een pen een kladblokje. Onze eerste echte winter boilie moest aan een aantal voorwaarden gaan voldoen:

 • Laag in Vet en Eiwitten zodat je verzadiging kan voorkomen
 • Hoog percentage vezels zodat ze snel te verteren zijn
 • Bio Activatie d.m.v. bijgeleverde Enzymen zodat ze nog attractiever zijn
 • Attractief door vele smaakmakers zodat ze nog lekkerder zijn
 • Open structuur voor makkelijk uitlekken zodat ze beter gevonden worden

Weinig vangen in de winter 

In de winter vang je vaak niet zo veel. Ze liggen vrijwel stil en zwemmen nauwelijks nog. Hoe krijg je deze vissen toch op je aas zodat je ze kunt vangen? En als ze je aas gevonden hebben, hoe hou je ze dan aan het eten?  Deze boilie is voor de karper makkelijk te vinden door de uitlekkende lok- en smaakstoffen. De boilie wordt voor verteerd door de enzymen. Hierdoor worden aminozuren vrijgemaakt zodat de karper je boilie nog makkelijker vindt én verteerd. En we hebben ook nog de voedingswaarde zo laag mogelijk gehouden zodat ze er meer van kunnen eten voor ze verzadigd raken. Dus wil je een winter karper vangen? Kijk dan eens kritisch naar je aas.

Voor de finishing Touch wordt er bij de Sub zero een potje met enzymen bij geleverd. De Sub-Zer0 is verpakt per 2,5 kg en voorzien van 20 gram Enzymen ( 8 gram enzymen per kg boilies). Deze dienen maximaal 3 dagen (op kamertemperatuur) voor het vissen en/of voeren over de boilies gestrooid te worden. Zo wordt alvast het verteringsproces in start gezet waardoor je met een extreem goede, attractieve en verteerbare boilie verschijnt aan de waterkant. Wil je de boilies nog niet gebruiken en heb je wat over na je sessie, vries de boilies dan inclusief de enzymen in. Hierdoor worden de enzymen inactief, zodra ze opwarmen komen ze weer in actie.

De Sub Zer0 is een speciale readymade winter boilie en bestaat voor dik 40% uit vezelrijke ingrediënten. Deze boilie is het beste inzetbaar tot de watertemperatuur weer oploopt tot circa 14 graden.

Waarschuwing: Voer met mate! In de winter volstaat een handje vol boilies vaak al.

Via deze link kom je bij een artikel over deze boilie.

Aanvullend diervoeder voor in het wild levende vissen.
Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 22,68%
Ruwe Celstof – 2,18%
Ruw Vet – 6,58%
Ruwe As – 5,99%

Meer weten bezoek dan de website 

Sub Zer0 Winter Boilie
Sub Zer0 Winter Boilie

Winter boilie pakket

Categorieën
Evolution Products

Sweet Fish Pineapple

Sweet Fish Pineapple

De Sweet Fish Pineapple zet je het beste in bij (korte) voercampagnes of op rivieren en kanalen. De boilie bevat ook ingredienten die goed oplossen waardoor je er ook instant mee kunt vissen. Maar vanwege de prima voedingswaarde is deze boilie ook geschikt voor de langere termijn. Deze boilie vormt een betere voedingsbron dan de koolhydraat boilies en met de beste pineapple flavour op de markt is dit een boilie die je erg veel vis op kan leveren.

 • Zoete vismeel boilie
 • Meerdere Wateroplosbare bestanddelen
 • Hoge attractiviteit / instant response
 • Bevat Boterzuur

Deze zoete vismeel Boilie bevat een hoop extra triggers. De smaakmaker in deze boilie is  een speciaal fruitpoeder en een wateroplosbaar melkpoeder die samen zorgen voor de specifieke smaak en hoge aantrekkingskracht. Karpers hebben vaak een voorkeur voor zoet of vis. Door deze beide te combineren in 1 boilie bereik je een grotere groep vissen. De heerlijke geur van ananas in combinatie met de andere flavours en triggers zorgen ervoor dat deze zoete vismeel boilie al van begin af aan in ons assortiment zit.

Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 29.57%
Netto Eiwit Benutting – 20.94%
Ruwe Celstof – 2.42%
Ruw Vet – 8.49%
Ruwe As – 5.44%

NL. Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen.  Samenstelling: Tarwe, Vismeel, Ei poeders, Maïs, Opfokmeel, Soja Getoast, Rijstmeel, Melkpoeder, Lijnzaad, Tarwekiemen, Zout, Gist. Toevoegingsmiddelen: Aroma’s, Zoetstof, Betaïne, Boterzuur, Vitamine C. Bevat door de EU toegestane conserveringsmiddelen. Niet voor menselijke consumptie. Alleen te gebruiken als recreatief Lokaas.

Bestel nu deze heerlijke boilie via de website

 

Categorieën
Evolution Products

Boilies eerst proberen?

Je hebt misschien al heel veel boilies geprobeerd en dat kost je veel geld, zeker als ze toch niet zo goed bevallen.
Om die pijn wat te verzachten kun je onze boilies uitproberen in de vorm van een boilie introductiepakket.

Onze readymade boilies (en de overige producten) zijn per 2,5 kg natuurlijk ook los te bestellen

Het Boilie Introductie Pakket is een mooie manier om kennis te maken met ons assortiment. In dit kortingpakket zit;

 1. 2,5 kg Readymade boilies naar keuze 

En om het pakket compleet te maken krijg je daarbij met dezelfde korting

 1. 1x 250 ml bijbehorende Liquid Bait Booster
 2. 1x 75 gram bijbehorende Fluo Pop ups
 3. 1x 100 ml Baitspray

Bij 18 en 24 mm Boilies krijg je 15 mm pop ups. Bij 14 mm boilies zitten 12 mm pop ups.

(Max 1 pakket per smaak per klant)

Heb je geen idee welke boilie je nou moet kiezen of wil je eerst eens zien hoe de hardheid, geur en smaak is? Dan kun je dat mooi testen met een boilie introductiepakket. We snappen best dat het soms lastig kiezen is en dat je producten eerst liever eerst ziet voor je er meteen een doos vol van besteld. Daarom bieden we deze boilie pakketten extra voordelig aan, met de volledige bijbehorende range aan andere producten om de karper te verleiden jouw aas te pakken.

Die Bait Booster zorgt er namelijk voor dat de boilies nog attractiever worden als je ze er een paar dagen in laat soaken. De bait boosters bevatten dezelfde geur, smaak- en lokstoffen als de boilie en daardoor versterken ze de werking onder water. Omdat hierin de lokstoffen al opgelost zijn wasemen ze makkelijker uit waardoor de karper dus eerder een spoor met voedselprikkel tegenkomt. De boilies worden er ook erg hard door als je ze er lang in laat.

De liquid bait booster wasemt langzaam weer uit waardoor je een groter voerspoor in het water krijgt. Dit zal vissen in de omgeveing triggeren om op onderzoek uit te gaan en (hopelijk) jou haakaas pakken. Zeker bij het instant vissen is dit een zeer effectieve tactiek.

Voor onze baitsprays geldt hetzelfde principe, deze zijn heel sterk geconcentreerd zodat je je haak aas en bijvoorbeeld pop ups een enorme boost kunt geven door de hiermee te soaken. Je kunt het ook mengen met je baitbooster. Het signaal in het water zal hierdoor nog sterker worden en door de hoge vloeibaarheid verspreid het ook makkelijk door de waterlagen. Zeker bij zigvissen of als het warm is en de vissen op hoog water liggen zijn de trucs die een aanbeet helpen forceren.

Productinfo:
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, niet voor menselijke consumptie. Alleen te gebruiken als lokaas. Niet voor menselijke consumptie. Voor uitgebreide product informatie en samenstelling zie etiket.


Er geldt maximaal 1 pakket per klant per smaak en diameter. Bestel je meer dan dat zullen we hierover contact opnemen.

 

Bestel hier via onze website deze aanbieding

 

 

Categorieën
Evolution Products

Echte winterboilie Sub-Zer0

Echte winterboilie Sub-Zer0 levert meer vis op

Je wilt gaan karpervissen (en vangen) in de winter, dat vraagt om een goeie aanpak. Wij zaten maar te kouwkleumen in onze tent en de vissen lagen passief op grote diepte. Lekker niks doen en aan eten dachten ze al helemaal niet. Het werd al vroeg donker en de kachel draaide overuren. Net als wij trouwens om maar iets te vangen. We moestenEchte winterboilie Sub-Zer0 iets bedenken dat we konden doen om de vis toch in actie te krijgen.

Dus daar zaten we, in onze tent, in de sneeuw, bij de kachel met een pen een kladblokje. Onze eerste echte winterboilie moest aan een aantal voorwaarden gaan voldoen:
 

 • Laag in Vet en Eiwitten zodat je verzadiding kan voorkomen
 • Hoog percentage vezels zodat ze snel te verteren zijn
 • Bio Activated d.m.v. Enzymen zodat ze nog attractiever en beter verteerbaar zijn
 • Attractief door vele smaakmakers zodat ze nog lekkerder zijn
 • Open structuur voor makkelijk uitlekken zodat ze beter gevonden worden
 • Voorzien van essential oils omdat die de vis echt goed triggeren te eten, ook bij koud water

Wat zit er in deze winterboilie en waarom?

In de winter vang je vaak niet zo veel. Ze liggen vrijwel stil en zwemmen nauwelijks nog. Hoe krijg je deze vissen toch op je aas zodat je ze kunt vangen? En als ze je aas gevonden hebben, hoe hou je ze dan aan het eten?  Deze boilie is voor de karper makkelijk te vinden door de uitlekkende lok- en smaakstoffen. De boilie wordt voorverteerd door de enzymen. Hierdoor worden aminozuren vrijgemaakt zodat de karper je boilie nog makkelijker vindt én verteerd. En we hebben ook nog de voedingswaarde zo laag mogelijk gehouden zodat ze er meer van kunnen eten voor ze verzadigd raken. Dus wil je een winter karper vangen? Kijk dan eens kritisch naar je aas en gebruik een special samengestelde winterboilie.

Meer weten over deze echte winterboilie Sub-Zer0 bezoek dan onze website

Ook hebben wij momenteel het Sub-Zer0 Bio Activated Winter Boilie Pakket 

Dit handige en voordelige winter boilie pakket bevat alles wat je nog nodig hebt om een winter karper te vangen,
 

 1. 2,5 kg Sub Zer0 Boilies 18 mm
 2. 1x 100 ml Baitspray Vit-Amino
 3. 1x 5 liter Crushed Boilies in hersluitbare emmer
 4. 1x 75 gr. Fluo Witte Sub Zer0 Pop Ups diameter naar keuze

Deze is hier te bestellen Echte winterboilie Sub-Zer0

 

Categorieën
Evolution Products

Boilies kopen

Voerboilies

 

Vis je veel op kanalen of rivieren en is het belangrijk dat er veel voer ligt?

Dan zijn deze boilies geschikt voor jou!

Deze voer boilies worden voornamelijk gemaakt van het deeg dat overblijft in de machines na het draaien van een batch. Dit deeg wordt verzameld en gemengd tot 1 boilie welke vervolgens aangeboden wordt als “voer” boilie.

Ook worden inpak restanten of boilies met een foutje door de partijen gemengd. Het z

ijn dus geen uitgeklede mais balletjes of slechte partijen. De voorraad is beperkt omdat we uiteraard zo min mogelijk deeg proberen over te houden na de productie. 

Slechts € 3.50 per kg, op is op! En gratis verzonden vanaf 60 euro! De partijen kunnen afwijken van wat er op de product afbeelding getoond wordwin smaak, maat en kleur.

Aanvullend diervoeder voor vissen, niet voor menselijke consumptie. Samenstelling: Wisselende gemengd verpakte boilies.

 

Meer informatie over onze boilies en meer?

Bezoek onze pagina

 

Boilies kopen

 

 

Categorieën
Evolution Products

Evolution Products

Evolution Products – Boilies kopen?

Ga maar eens bij jezelf na, hoe kies jij een boilie? 

Karpervissen met Boilies, het meest populaire aas voor karpers. Maar hoe kies je een boilie. Waarschijnlijk baseer je die keuze op het uiterlijk van de boilie (kleur, grofheid) en de geur. Hoe harder het stinkt hoe beter de vangst is vaak de gedachte. Of juist een heerlijke fruit geur. Daar moet die karper toch wild van worden zou je zeggen…

Maar niets is minder waar. Die twee factoren hebben waarschijnlijk de minste invloed op de vangsten van karpers. Maar, voor bedrijven geldt, je moet eerst de karpervisser vangen! En wij mensen zijn nu eenmaal erg op onze eigen zintuigen. Dus wat onze ogen en neus ons vertellen zorgen voor de doorslag. Lekker makkelijk en niet te lang bij stilstaan.

Maar wat nou als wij je vertellen dat je (veel) meer gaat vangen als je er nog een lichaamsdeel bij betrekt. Juist, je hersens. Die heb je niet voor niks toch…

Nadenken over je boilie keuze zorgt er echt letterlijk voor dat je vangsten kunnen verdubbelen of nog meer…

Ook de prijs zegt helemaal niks over de inhoud, het etiket zegt alles… Door te lezen wat de voedingswaarde is en de ingrediënten waarmee die tot stand komt kun je heel goed inschatten wat voor soort boilie het is en hoe je daarmee het juiste aas kiest voor jouw situatie. 

Bij ons gaat het niet om geur en kleur, maar om de voedingswaarde, hoe je daarmee de juiste boilie kunt kiezen en daarmee dus meer gaat vangen. Simpelweg omdat je weet wat je doet in plaats van te gokken op een aanbeet omdat iemand zegt dat die boilie zo goed is. Als je de karper iets biedt om voor terug te komen, zoals een voedzame boilie dat doet dan zul je zien dat je steeds meer begint te vangen.

Maar welke boilie kun je dan het beste kiezen? Download daarvoor onze gratis unieke boilie keuzhulp. Daarin leggen we je uit hoe je je keuze kunt maken.

Bezoek onze website!

Evolution carp products

Categorieën
Evolution Products

Sub Zer0 Winter Boilie

Dit handige en voordelige winter boilie pakket bevat alles wat je nog nodig hebt om een winter karper te vangen,
 

 1. Sub-Zer0 Bio Activated Winter Boilie Pakket2,5 kg Sub Zer0 Boilies 18 mm
 2. 1x 100 ml Baitspray Vit-Amino
 3. 1x 5 liter Crushed Boilies in hersluitbare emmer
 4. 1x 75 gr. Fluo Witte Sub Zer0 Pop Ups diameter naar keuze

 

Tijd om te vissen

Je wilt gaan karpervissen (en vangen) in de winter, dat vraagt om een goeie aanpak. Wij zaten maar te kouwkleumen in onze tent en de vissen lagen passief op grote diepte. Lekker niks doen en aan eten dachten ze al helemaal niet. Het werd al vroeg donker en de kachel draaide overuren. Net als wij trouwens om maar iets te vangen. We gingen bedenken wat we konden doen om de vis toch in actie te krijgen. Dus daar zaten we, in onze tent, in de sneeuw, bij de kachel met een pen een kladblokje. Onze eerste echte winter boilie moest aan een aantal voorwaarden gaan voldoen:

 • Laag in Vet en Eiwitten zodat je verzadiding kan voorkomen
 • Hoog percentage vezels zodat ze snel te verteren zijn
 • Bio Activated d.m.v. bijgeleverde Enzymen zodat ze nog attractiever zijn
 • Attractief door vele smaakmakers zodat ze nog lekkerder zijn
 • Open structuur voor makkelijk uitlekken zodat ze beter gevonden worden

 

Karpervissen in de winter

In de winter vang je vaak niet zo veel. Ze liggen vrijwel stil en zwemmen nauwelijks nog. Hoe krijg je deze vissen toch op je aas zodat je ze kunt vangen? En als ze je aas gevonden hebben, hoe hou je ze dan aan het eten?  Deze boilie is voor de karper makkelijk te vinden door de uitlekkende lok- en smaakstoffen. De boilie wordt voorverteerd door de enzymen. Hierdoor worden aminozuren vrijgemaakt zodat de karper je boilie nog makkelijker vindt én verteerd. En we hebben ook nog de voedingswaarde zo laag mogelijk gehouden zodat ze er meer van kunnen eten voor ze verzadigd raken. Dus wil je een winter karper vangen? Kijk dan eens kritisch naar je aas.

 

Voor de finishing touch wordt er bij de Sub zero een potje met enzymen bij geleverd. De Sub-Zer0 is verpakt per 2,5 kg en voorzien van 20 gram Enzymen ( 8 gram enzymen per kg boilies). Deze dienen maximaal 3 dagen (op kamertemperatuur) voor het vissen en/of voeren over de boilies gestrooid te worden. Zo wordt alvast het verteringsproces in start gezet waardoor je met een extreem goede, attractieve en verteerbare boilie verschijnt aan de waterkant. Wil je de boilies nog niet gebruiken en heb je wat over na je sessie, vries de boilies dan inclusief de enzymen in. Hierdoor worden de enzymen inactief, zodra ze opwarmen komen ze weer in actie.

De Sub Zer0 is een speciale readymade winter boilie en bestaat voor dik 40% uit vezelrijke ingrediënten. Deze boilie is het beste inzetbaar tot de watertemperatuur weer oploopt tot circa 14 graden.

 

Waarschuwing: Voer met mate! In de winter volstaat een handje vol boilies vaak al.

Via deze link kom je bij een artikel over deze boilie.

Aanvullend diervoeder voor in het wild levende vissen.
Nutritionele Analyse:
Ruw Eiwit – 22,68%
Ruwe Celstof – 2,18%
Ruw Vet – 6,58%
Ruwe As – 5,99%

 

Hier volgt de (zeer) uitgebreide beschrijving van de gebruikte ingrediënten:

Vezels zoals zemelen, kiemen en kelp. Kelp stimuleert de spijsvertering en de gezondheid van de karper. Het is een water alg die boordevol vitaminen, mineralen en spoorelementen zit. Tarwekiemen zijn rijk aan goede eiwitten , vitamines en mineralen. Tarwezemelen bevatten veel voedingsvezels. Al deze ingrediënten bevorderen een hoge doorloopsnelheid in de darmen en zijn dus onmisbaar in een koud water aas. Als extra hebben wij in de Sub zero ook nog vitamine C toegevoegd. Vitamine C is een antioxidant die het weefsel beschermt tegen vrije radicalen. Ondanks dat de meeste boilie producenten gebruik zullen maken van boilies met een witte opvallende kleur hebben wij juist gekozen voor een ingrediënt waar de karper wat aan heeft. Namelijk zwarte peper. In zwarte peper zit piperine. Piperine bevordert de aanmaak van spijsverteringsenzymen en bezitten ontstekingsremmende eigenschappen. Alweer een must have in een winter boilie. Zwarte peper is voor 5% gedoseerd in de Sub Zer0.

Wat ook voor 5% gedoseerd is is Chili poeder. Chilipoeder heeft ook een positieve werking op de spijsvertering van de karper. De werkende stof in chili poeder is Capsicum. Die stof kan er voor zorgen dat de lichaamstemperatuur van de karper verhoogd wordt, wat in de koudere periode een troef kan zijn. Deze 2 ingrediënten gecombineerd dus  10% in de boilie zorgen voor een extreem pittig smaakvol bolletje. En als je het lef hebt er eentje te proeven zal je ervaren dat je slokdarm in de brand staat. Als de karper dit ook zo zal ervaren kunnen we natuurlijk niet bewijzen J maar feit is wel dat de karper gek is op een pittig smaakje. Ook is er in onze winter boilie een maximale dosering van Betaine hcl toegevoegd. Betaine hcl bevordert de spijsvertering en zorgt ervoor dat door enzymen koolhydraten, eiwitten en vetten worden afgebroken.

Uiteraard is het helaas niet mogelijk om een boilie te maken die volledig bestaat uit vezels.Vezels hebben namelijk geen bindende eigenschappen en een slechte uitharding waardoor het onmogelijk word een boilie te draaien. Dus zijn we genoodzaakt toch een aantal ingrediënten te gebruiken waar de karper weinig baat bij heeft namelijk koolhydraten. Natuurlijk nemen wij hier geen genoegen mee en zijn we opzoek gegaan naar een manier om deze voedingstoffen toch nuttig te maken voor onze vrienden. Door gebruik te maken van een soort van gist die de koolhydraten fermenteren worden er metabolieten gevormd. Met andere woorden fermenteren zorgt ervoor dat door micro organismen de ingrediënten worden afgebroken en/of omgezet worden tot o.a aminozuren. Een zeer waardevol product waar de karper instinctief behoefte aanheeft en direct zal aanvaarden als voedsel.

Nog een top ingrediënt in de winter is bergamot olie. Dit is een etherische olie die goed kan uitlekken bij koude water temperaturen en zich goed laat mengen met een fruitige flavour. Als flavour hebben we gekozen voor een uniek creamy poeder aroma, en als extra ondersteuning hebben we ook nog een vloeibare eetlust opwekker toegevoegd. Dit zal de karper nog een extra prikkel geven om over te gaan te aas opname.

Bezoek hier onze website

Categorieën
Evolution Products

Evolution Products / Readymade boilie Milk Fruit

https://www.facebook.com/evolutionproducts/videos/1600804193306445/

Milk en Fruit Boilies

Wanneer de karpers niet lijken te azen of vooral wanneer je geen tijd hebt om voor te voeren kun je ze het beste een lekker attractief snackje voorschotelen. Deze koolhydraat boilie is zo’n snackje. Doordat er veel lokstoffen uitwasemen en ook behoorlijk hoog gedoseerd zijn wordt er direct een voedselprikkel verspreid door de waterlagen waardoor de karpers in de omgeving meteen naar jou aas gelokt worden.

Dit is dus een echte instant boilie en dat zul je ook merken wanneer je langere periode (weken) mee gaat voeren zul je zien dat de vangsten terug lopen. Een koolhydraat boilie is een tussendoortje waar (te) weining voeding in zit om ze langere tijd op te vangen, maar soms absoluut onverslaanbaar bij instant sessies en in de zomer periode wanneer er veel natuurlijk voedsel is en deze boilie juist erg opvalt.

TIP: Meng deze boilies met een goede eiwitrijke boilie zoals de Liver & Tuna of Krill Shrimp Trassi. Zo voorzie je altijd in de behoefte van de vis als ze voor eiwitten of juist koolhydraten kiezen en zo verdubbellen je kansen op een aanbeet.

Dit is een heerlijk gestoomde zoete zadenmix met een bekend Engels melk aroma en vele (oplosbare) additieven. Vooral dus bedoeld als instant boilie. Het sterke melk aroma geeft de boilie een heerlijk romig karakter mee. Zeer geschikt voor dressuurwater. Ook in de zomer erg goed vanwege de vele koolhydraten welke opvallen tussen al het eiwit rijke natuurlijke voedsel.

 • Zeer hoge instant response
 • Grove mix voor beter uitlekken
 • Meerdere aroma’s
 • Rijk aan koolhydraten

Readymade Boilie Milk & Fruit