Armabaits

Dumbell Hookbaits ,Pellets en boilies

Boilies

Armabaits heeft voor u een grote ruime keuze in de webshop aan boilies en pop ups .We hebben keuze uit een zoete boilies of vismeel.

Pellets

Pellets zijn kleine, samengeperste voederkorrels die populair zijn onder karpervissers. Ze worden gemaakt van verschillende ingrediënten zoals vismeel, maïsmeel, tarwemeel en diverse aroma’s. Pellets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en smaken en kunnen worden gebruikt als aas of voer om karpers naar je stek te lokken. Ze kunnen zowel nat als droog worden gebruikt en zijn een effectieve manier om karpers aan te trekken en te voeren

Dumbel hookbaits

De dumbel hookbaits zijn speciaal ontwikkelde haakaasjes die langzaam zinken en vlak boven de bodem blijven zweven. Ze zijn gemaakt van een dichte en compacte samenstelling, waardoor ze langzaam uitlekken en een sterke geur afgeven. Dit maakt ze ideaal voor het vissen op karpers omdat ze langdurig attractie afgeven en de vissen aantrekken naar je haakaas. Dumbel hookbaits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken, waardoor je kunt variëren en experimenteren om te ontdekken wat het beste werkt op jouw viswater.

Bij Armabaits hebben wij diversen Dumbell Hookbaits en Pellets in ons assortiment waaronder de karper fok pellets van Coppens 6mm.

Bezoek onze pagina of website voor meer keuzes aan boilies en andere aassoorten.

 

Dumbell Hookbaits ,Pellets en boilies