Cipro Boilies

Cipro Boilies

Scopex boilies 24 mmScopex boilies

Als er een scopex boilie fanclub zou zijn, was de grootste aanhang voor de Scopex FFP boilies van Cipro. Een uitgekiende scopex boilie die beter is dan welke andere scopex ook. Niet voor niets de perfecte boilies om instant te vissen, maar door het uitkienen van ingrediënten zijn deze scopex boilies wel in te zetten voor een langdurige voer campagne.

Eigenschappen boilies Scopex FFP

  • Seizoenen inzetbaar: Hele jaar.
  • Kleur: Geel
  • Hardheid: zacht
  • Smaak en geur: zoet,
  • Ook verkrijgbaar in: 20 mm boilies & 16 mm boilies
  • Toevoegingen: Lupine meel, NH3d powder sweetener, Spray dried FFP 

Omschrijving Cipro Scopex FFP boilies

Onderscheid maken van de rest. Een belangrijk punt tijdens karpervissen. Bij boilies is dit nog belangrijker. Ontsloten koolhydraten zijn als basis voor de boilie gebruikt. Dit zorgt voor een snelle vertering voor de karper. Het zoete lupinemeel dat gebruikt is kom je bij geen enkele andere scopex tegen. Dit is uniek en werkt dressuur doorbrekend. Vele karpervisser staan versteld van de kracht van deze Cipro Boilie. De smaak en de lichtverteerbaarheid maken het verschil en bepalen het succes van dit aas.

Enkele zeer attractieve smaakstoffen met deze mix maken de boilie zeer interesaant met de hoge instant vangkracht. NH3d powder sweetener versterkt de zacht/zoete smaak. Na uitgebreid testen was er 1 opvallende schakel die constant leidde naar betere vangsten. het toevoegen van onze Spray dried FFP aan deze mix, geeft de boilies nog meer vangkracht, het gehele jaar door.

Bezoek hier de website van Cipro Boilies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.