Cipro Baits

Cipro Boilies

Cipro Boilies
Cipro Boilies
Het merk Cipro en de boilies zijn eind jaren tachtig opgericht door een aantal gedreven en deskundige karpervissers.
De natuurlijke kwaliteitsproducten van Cipro hebben destijds in korte tijd een belangrijke plaats veroverd binnen de Europese karpervisserij.

Revolutionair in boilies

Niet alleen met boilies. Cipro kan als één van de Nederlandse pioniers worden gezien op het gebied van natuurlijk karperaas. Er is altijd veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze boilies en andere producten. Dit resulteerde bijvoorbeeld jaren gelen in de revolutionaire kwaliteitsflavours op basis van Ethyl Alcohol. Deze flavours werden en worden nog altijd exclusief voor Cipro geproduceerd en zijn vanwege de gecompliceerde recepten vrijwel niet te imiteren.

Een goede boilie blijft, al veranderen de tijden!

Nieuwe wetgeving binnen Europa, betreffende de vermelding op de verpakking van de boilies, ingredienten en houdbaarheid zullen bij sommige leveranciers een schok teweeg gaan brengen. Voor ons veranderd er niets! Cipro heeft ook nooit geheimzinnig gedaan over de inhoud van haar natuurlijke producten in aas en boilies, sterker nog … wij geven er zelfs recepten en tips bij voor de thuisdraaier voor hun boilie! Wat goed is hoef je niet te veranderen. Neem bijvoorbeeld onze Pistache boilies, al ruim 20 jaar een knaller van een voorjaarshit. Dat moet je niet eens wíllen veranderen!