Cipro Baits

Cipro Boilies

Cipro Boilies heeft sinds vandaag een eigen pagina hier op Besteboilies.nl !

Bezoek  hun pagina voor de beste producten!

Het merk Cipro is eind jaren tachtig opgericht door een aantal gedreven en deskundige karpervissers. De natuurlijke – en 100% biologisch
afbreekbare
– kwaliteitsproducten van Cipro hebben destijds in korte tijd een belangrijke plaats veroverd binnen de Europese karpervisserij.

Niet alleen met boilies. Cipro kan als één van de Nederlandse pioniers worden gezien op het gebied van natuurlijk karperaas. Er is altijd veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze boilies en andere producten. Dit resulteerde bijvoorbeeld 20 jaar geleden in de revolutionaire kwaliteitsflavours op basis van Ethyl Alcohol. Deze flavours werden en worden nog altijd exclusief voor Cipro geproduceerd en zijn vanwege de gecompliceerde recepten vrijwel niet te imiteren.

Nieuwe wetgeving binnen Europa is onderweg, de verplichte vermelding van de ingredienten en de houdbaarheid daarvan, zullen bij sommige leveranciers een schok teweeg gaan brengen. Voor ons veranderd er niets! Cipro heeft ook nooit geheimzinnig gedaan over de inhoud van haar natuurlijke producten in aas en boilies, sterker nog … wij geven er zelfs recepten en tips bij voor de thuisdraaier voor hun boilie! Cipro heeft al ruim 25 jaar geleden besloten dat inferieure ingredienten, maar ook kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen niet thuishoren in boilies! En.. wat goed is hoef je niet te veranderen. Neem bijvoorbeeld onze Pistache boilies, al ruim 20 jaar een knaller van een voorjaarshit. Dat moet je niet eens wíllen veranderen!
 

Cipro Boilies