Cipro Baits

Boilies Punta Chili

Punta Chili

Het kruidige karakter van de Punta Chili is heftig. Dit samen met onze op Ethyl Alcohol gedragen Squidflavour heeft een uitstekende aantrekkingskracht en is al jaren succesvol. Met de ontwikkeling van deze Chili boilie is dan ook niets overgelaten aan toeval. Hoezo?

De koolhydraatrijke basis van de Punta Chili bestaat o.a.uit een deel LT Fishmeal. Dit is echt een uniek deel van deze Cipro boilies. Deze mix is daarbij aangevuld met onze eigen Paprikaflavour en een deel van onze unieke Squidflavour (op Ethyl Alcohol basis!)  en voorzien van Spray Dried FFP (Fermented Fish Proteïne) en onze Keramine HD . Deze hoogwaardige producten zijn de basis van een unieke samenstelling.

De extreme vangkracht van deze boilie werd versterkt door een perfecte balans te creëren, gebaseerd op de totale voedingsbehoefte van een karper. In de zoektocht van karpers naar hun dagelijks voedsel past deze boilie perfect in hun voedingspatroon.

Hoe sterk is dan de vangkracht!  Koolhydraten, proteïnen en vetten, met daarbij precies het aandeel vitaminen en mineralen wat karpers nodig hebben maakt de vangkracht al jaren enorm.

 

Zoals je leest is niets standaard aan deze Chili boilie

Hiermee geef je dressuur geen kans, dit is te merken aan de jarenlange successen van dit aas. Kruidig is de boilie geworden door de toevoeging van het Cipro Punta Chili Extract.

Dat laatste is een olie gedragen mengsel van een bijzonder kruidig Chileense paprika/peper extract. Meer aantrekkingskracht komt voort uit de UNIEKE  Cipro Squid Ethyl Alcohol flavour!

Een vleugje kaneel en Keramine HD. Door te werken met uitsluitend wateroplosbare ingrediënten blijft deze boilie ruim een etmaal een perfect smaak- en geurspoor achterlaten onder water. Ruik ze zelf maar eens! Ook na een etmaal in t water!

 

Eigenschappen Punta Chili Spice boilies

Seizoenen inzetbaar: Hele jaar
Kleur: Rood
Hardheid: Medium & veerkrachtig
Smaak en geur: Kruidig / Paprika, Squid &Chili
Verkrijgbaar in: 15, 20 en 25 mm
Toevoegingen: Complete Fishmeal, Free Autolysed MY, Spray dried FFP, Keramine HD,
Paprika en Chili-extract, EA Spice- en EA Squidflavour.

 

Meer informatie over de boilies van Ciprobaits?

www.ciprobaits.com

 

 

 

Boilies Punta Chili