Evolution Products

Boilies eerst proberen?

Je hebt misschien al heel veel boilies geprobeerd en dat kost je veel geld, zeker als ze toch niet zo goed bevallen.
Om die pijn wat te verzachten kun je onze boilies uitproberen in de vorm van een boilie introductiepakket.

Onze readymade boilies (en de overige producten) zijn per 2,5 kg natuurlijk ook los te bestellen

Het Boilie Introductie Pakket is een mooie manier om kennis te maken met ons assortiment. In dit kortingpakket zit;

  1. 2,5 kg Readymade boilies naar keuze 

En om het pakket compleet te maken krijg je daarbij met dezelfde korting

  1. 1x 250 ml bijbehorende Liquid Bait Booster
  2. 1x 75 gram bijbehorende Fluo Pop ups
  3. 1x 100 ml Baitspray

Bij 18 en 24 mm Boilies krijg je 15 mm pop ups. Bij 14 mm boilies zitten 12 mm pop ups.

(Max 1 pakket per smaak per klant)

Heb je geen idee welke boilie je nou moet kiezen of wil je eerst eens zien hoe de hardheid, geur en smaak is? Dan kun je dat mooi testen met een boilie introductiepakket. We snappen best dat het soms lastig kiezen is en dat je producten eerst liever eerst ziet voor je er meteen een doos vol van besteld. Daarom bieden we deze boilie pakketten extra voordelig aan, met de volledige bijbehorende range aan andere producten om de karper te verleiden jouw aas te pakken.

Die Bait Booster zorgt er namelijk voor dat de boilies nog attractiever worden als je ze er een paar dagen in laat soaken. De bait boosters bevatten dezelfde geur, smaak- en lokstoffen als de boilie en daardoor versterken ze de werking onder water. Omdat hierin de lokstoffen al opgelost zijn wasemen ze makkelijker uit waardoor de karper dus eerder een spoor met voedselprikkel tegenkomt. De boilies worden er ook erg hard door als je ze er lang in laat.

De liquid bait booster wasemt langzaam weer uit waardoor je een groter voerspoor in het water krijgt. Dit zal vissen in de omgeveing triggeren om op onderzoek uit te gaan en (hopelijk) jou haakaas pakken. Zeker bij het instant vissen is dit een zeer effectieve tactiek.

Voor onze baitsprays geldt hetzelfde principe, deze zijn heel sterk geconcentreerd zodat je je haak aas en bijvoorbeeld pop ups een enorme boost kunt geven door de hiermee te soaken. Je kunt het ook mengen met je baitbooster. Het signaal in het water zal hierdoor nog sterker worden en door de hoge vloeibaarheid verspreid het ook makkelijk door de waterlagen. Zeker bij zigvissen of als het warm is en de vissen op hoog water liggen zijn de trucs die een aanbeet helpen forceren.

Productinfo:
Aanvullend diervoeder voor zoetwatervissen, niet voor menselijke consumptie. Alleen te gebruiken als lokaas. Niet voor menselijke consumptie. Voor uitgebreide product informatie en samenstelling zie etiket.


Er geldt maximaal 1 pakket per klant per smaak en diameter. Bestel je meer dan dat zullen we hierover contact opnemen.

 

Bestel hier via onze website deze aanbieding