Diversen

Beste boilies 2020

Beste bezoekers van Besteboilies.nl ik wens jullie allemaal een geweldig en vangstrijk 2020 toe !

Ook dit jaar gaan wij weer verder met het plaatsen van de beste boilies voor karpers te plaatsen.

Want waar vind je nu  voor 2020 de beste winter boilies ?

Bezoek onze aanbieders voor alle boilies voor in de winter,voorjaar,zomer en het najaar.

Een overzicht van onze aanbieders momenteel:

 

  • MTC Baits is een ambitieus carpbait-concept met een down-to-earth benadering wat betreft samenstelling, bereiding en productie van onze uitgebreide aasrange.

 

  • Elite Carp Baits  Eigen Recepten met de beste ingredienten ! Alles in eigen huis gedraaid en Gestoomd !
    Ready’s Altijd Vers op Voorraad !
  • Evolution Products Karpervissen met Boilies, het meest populaire aas voor karpers. Maar hoe kies je een boilie. Waarschijnlijk baseer je die keuze op het uiterlijk van de boilie (kleur, grofheid) en de geur. Hoe harder het stinkt hoe beter de vangst is vaak de gedachte. Of juist een heerlijke fruit geur. Daar moet die karper toch wild van worden zou je zeggen…

 

  • Cipro Boilies Het merk Cipro is eind jaren tachtig opgericht door een aantal gedreven en deskundige karpervissers. De natuurlijke – en biologisch afbreekbare – producten van Cipro® hebben destijds in korte tijd een belangrijke plaats veroverd binnen de Europese karpervisserij.  En dit natuurlijk dankzij onze eigen Ethyl Alcohol Flavours die we uiteraard in al onze producten gebruiken. 

 

  • QenQ Baitproducts Karpervissen is mateloos populair, de sleutel tot succes ligt in het “anders doen dan de anderen”. Voor ons betekent dat dus ook je eigen aas gebruiken. Niet vissen met wat iedereen in de winkel koopt. Nee, zelf maken! Puzzelen met wat wel of juist niet werkt. Uniek en onderscheidend zijn. Hoe gaaf is het gevoel als je die dikke karper van je dromen weet te vangen met je zelf gemaakte boilies?

 

  • Tijgernotenkopen.nl
    Karpers verdienen het beste kwaliteit voer. De beste kwaliteit partikels en de meeste variatie en combimixen, voor zowel karpervissers als witvissers dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Elite Carp Baits

 

MTC Baits

QenQ Baitproducts

 

Allinpartikels

Beste boilies 2020