Cipro Baits

Apricot ’n Honey boilies Ciprobaits

De Apricot ’n Honey boilies Ciprobaits zijn de zoetste boilie die je kunt vinden. Deze boilie is een ware traktatie voor de karper en zal je beetmelders doen afgaan. Of je nu gaat vissen tijdens instantsessies of op wateren waar veel met vismeel wordt gevist, deze beste boilie zorgt gegarandeerd voor verrassingen!

Wat maakt de Apricot ’n Honey boilies zo bijzonder? Deze fruitige zoete boilie bevat alles wat een goede boilie hoort te hebben! Met ingrediënten zoals zoet lupinemeel, diverse zaden en melkpoeder, krijgt deze birdfoodboilie zijn voedingswaarde en zoete smaak. Daarnaast is hij afgemaakt met onze twee mierzoete flavours: de EA Apricot en EA Kanuka Mielo (Honing), en een maximale dosis Nh3d sweetener. Dit maakt het een instantknaller die ook perfect geschikt is voor korte voercampagnes. Het is dé klapper weer van het seizoen 2024

Eigenschappen 

– Geschikt voor alle seizoenen

– Boilies zijn oranje gespikkeld

– Medium / harde textuur van de boilie

– Superzoete smaak en geur

– Verkrijgbaar in maten 15 – 20 mm

– Toevoegingen: EA (Ethyl Alcohol) Apricot flavour, EA Kanuka Mielo flavour, Nh3d sweetener, melkpoeder en getoast zoet lupinemeel.

Met de Apricot ’n Honey boilies ben je verzekerd van een zoete traktatie die het hele jaar door gebruikt kan worden. De oranje gespikkelde #boilies hebben een heerlijk zoete smaak en geur, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor vissen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint, deze boilie zal zeker indruk maken op jou én de vissen!

Bestel deze heerlijke boilie nu via de website van Cirpobaits

 

Boilies Cipro Baits