Mijn karperdagen 2014

3 mei 2014 karpervissen kortste sessie ooit!

3 mei 2014 karpervissen kortste sessie ooit!

Ik wil steeds profiteren van elk uurtje dat ik tijd heb om even te hengelen,dus besluit ik weer even een uurtje te gaan in de villawijk hier in de buurt waar vorige week de jongens werden weggestuurd en ik nog een karpertje ving.Zoals altijd om tijd te winnen heb ik alles weer thuis gereed gemaakt en binnen enkele minuten ligt alles weer op ze plek. Ik klap net me stoeltje uit om te gaan zitten of jawel hoor er stopt een wagen met 3 man van stadsbeheer. Goeduhmiddag heren zei ik en zei dat ik me pas wel gelijk even zal pakken waarop hij zei je mag alles gelijk inpakken! De man vertelde me dat het verboden is om hier te vissen dat ik op een stuk grond zit van een eigenaar(Kavel) . De heren waarschuwde ook dat het de laatste keer was dat ze een waarschuwing gaven en dat het de volgende keer een bon ging kosten! De heren vertrokken en ik ruimde in een slakkentempo me spullen op met de hoop op……nee er kwam niks en binnen 30 minuten was ik weer thuis en een leuk stekkie kwijt!