Besteboilies 2013

29-08-2013 nachie met Lek

29-08-2013 nachie met Lek

Eindelijk weer eens een nachie met Lek vissen gezellig.

Als bestemming hadden we deze keer de plaats genomen waar ik al eerder eens een nachie had gezeten met Michel.Me volle moet vertrok ik op deze prachtige dag met mijn spullen richting de stek met weinig spullen.Weinig spullen mee deze keer want het is een aardig stukje  lopen en legaal met de auto is het niet bereikbaar.Lek was al een uurtje eerder gegaan en zat al aan de waterkant te genieten van een vitamine drankje!! Jaja die Lek is goed bezig in de sportschool en daar hoort geen bier meer bij!! Door de warmte zag ik er toch wel tegen op om de lange wandeling te moeten gaan maken met me rotte knie en besloot toch stiekum even het fietspas te nemen.Snel me spullen eruit gegooid en de auto netjes geparkeerd elders.Daarna snel me spullen klaargemaakt en me paraplu opgezet en ondertussen had Lek de boot opgeblazen.Zo de hengeltjes waren zeer snel allemaal in het water beland op de juiste plek,toch wel handig zo een opblaasboot ! Ondertussen zou ik zelf het liefst in het water springen de zon stond volop op ons gericht.We genoten van het zonnetje en het was al snel een uur of 18 en gingen wat eten..Het bleef wel weer lang stil aan de kant maar we zeiden dat het vannacht toch echt ging gebeuren het kon niet anders! Na nog flink wat geouwehoer samen besloten we om de strecher op te gaan zoeken Lek ze tent in en ik heerlijk buiten onder me plu.Ondertussen had ik een behoorlijk koppijn gekregen dat vermoedlijk kwam door de zon die de hele dag op me ei had staan schijnen.Gelukkig viel ik snel in slaap rond 23 uur…..Pieppppppppppp WTF ik heb beet!! Ik vloog me slaapzak uit met me hoofd als een stuk beton … En voelde de karper aan de lijn Yessss ..Door de hevige mist/dauw kon je niet meer dan een meter of 2 vooruit kijken,daardoor kon ik alleen op me gevoel afgaan.Dat voelde niet goed de vis zwom de verkeerde kant op het riet in en tussen de takken en kwam vast te zitten….dramaaa …Ik had alle tijd en dacht ik wacht net zolang totdat die weer in bewegingkwam en hielt een lichte druk op de lijn.Pang los,alles los….ik baalde als een stekker ging daar me eerste vis of krijg ik nog een herkansing?Het uitvaren was onmogelijk door de mist en ik besloot maar te gooien…Terug me tent in en toen werd ik wakker in het zonnetje,shit de nacht is voorbij en niks gevangen was me eerste gedachten!Ook Lek ontwaakte en vertelde dat hij nog wel een brasem had gevangen als troostprijs ,liever hij dan ik om 5 uur.We vervangde nog even netjes al onze spulletjes en namen maar eens een lekker ontbijtje,een tosti met een bakkie thee.De rest van de dag is niks meer geworden en vertrokken weer met lege handen naar huis