Besteboilies 2013

17 , 18 en 23 juli 2013 karpervissen met de pen

17 , 18 en 23 juli 2013 karpervissen met de pen

 

Mooi weer zin in wat anders dus besloten we het eens met de pen.

Wat hebben wij toch mooie plekjes in ons kikkerlandje die je zo maar eens voorbij kan lopen?

De afgelopen dagen ben ik op pad geweest met een hengeltje en de andere kleine dingen die je nodig heb om te pennen , niet veel dus!

Dit mooie stukje natuur had ik al vaker gezien in het verleden tijdens het fietsen met me zoontje maar nooit verder een poging gewaagd omdat ik liever naar Madestein toe ging. In de totaal 8 uurtjes die ik daar in drie dagen had bevist heb ik 3 brasems gevangen en heb zeker hier en daar wat karper gezien maar niet kunnen vangen.Het gaf me wel weer wat extra energie om wat meer te gaan pennen met dit mooie weer.

De volgende keer gaan we gewoon weer!